Познавање препарата 2

Недеља 1-5.6.2020.

Женски и мушки фризер

Недеља 11-15.5.2020.

Педикир и маникир

Недеља 4-8.5.2020.

Педикир и маникир

Женски и мушки фризер

Недеља 27-30.4.2020.

Педикир и маникир

Женски и мушки фризер

Недеља 21-24.4.2020.

Педикир и маникир

Женски и мушки фризер

Недеља 13-17.4.2020.

Педикир и маникир

Женски и мушки фризер

Недеља 6-10.4.2020.

Педикир и маникир

Женски и мушки фризер

Недеља 30.3-3.4.2020.

Педикир и маникир

Женски и мушки фризер