Пријатељство не зна за разлику у годинама

Да су пријатељска рука, осмех и загрљај од непроцењиве вредности у сваком добу живота, сведоче слике и текст у наредном прилогу.

У четвртак 16. 03.2023.  ученици Школе за негу лепоте посетили су Дом за негу старијих лица и још једном потврдили да им је љубав према ближњима на првом месту. У овој племенитој замисли подржали су их ученици Савремене гимназије, који су се потрудили око организације превоза и сви заједно се упитили ка Дому како би исказали поштовање, љубав и подршку нашим старијим суграђанима.

За ову прилику, ученици обе београдске школе, припремили су пригодан програм и уз звуке клавира праћене стиховима наших најзначајнијих песника, улепшали свакодневицу у овом  Дому, смештеном на једном од најлепших места на општини Вождовац. Ученици Школе за негу лепоте су уз подршку својих наставника и професора, прикупили сликарски материјал који су дарововали корисницима и особљу за потребе радних терапија. Уз снажну поруку да су ‘’животно искуство и мудрост непресушна инспирација млађим генерацијама’’, наши ученици су још једном потврдили да су развијање међуљудских односа и упознавање различитости ради узајамног допуњавања, један од темеља свих облика васпитања и образовања.

Ана Марјановић

Вероучитељ